Monday, July 12, 2010

Ooooopss terpegang laa wei!!

yuhuuuuu...


nmpak x ape yg aku nmpak? heeeee sori aku x minat bola n aku x tau mne lawan mne n sape gay 2 org nie. tp ape yg aku tau, aku nmpak salah seorg mamat nie melepaskn nafsu kepada mangsa nya..haha knape? bile aku tgk gmbar nie aku boleh pikir beberapa motif npe die buat mcm 2.antaranya adalah:

a) mgkin die nk terjatuh, so bg mengelak kn die jatuh ke tanah so die capai ape sja benda die boleh bgantung supaya x jatuh..

b) die mungkin geram sbb bju wane biru 2 dpat msukkn bola dlm goal

c) bju wane putih 2 mungkin da lame aim yg bju biru 2, mgkin sbb die gay so die tgk bju wane biru 2 cm kiut jee, so bile dpat peluang ape lg!!

d) mungkin dendam kesumat turun temurun..

e) mgkin bju putih 2 jeles sbb die pnye x mcm biru 2 punye.

f) sje main pegang2 kot..nk dpt publicity murahan

g) maybe dieorg sengaja

h) coach dieorg byar diorg untuk buat aksi mcm 2 kot..(mngkin coach die ckp "bru la nmpak adventure, n game bru nmpak interesting" hehehe)

i) agaknye bju putih 2 x dpt tendang bola..jd picit bolla yg bju biru pn jd le

hmmm itu sekadar pendapat aku, ape yg aku rse bile 1st time aku tgk gmbar nie...hahah


p/s: gmbar nie mmg menarik perhatian aku hahahaaa...

15 comments:

Mah@mahu said...

mana kau dpt pic ni bro kelakar lah weii wakakakka..

FyZa said...

haha..mak aii pic 18sx..si cmera nie pun pndai plak snap..haha

munna said...

tak sengaja ke atau mmg sengaja

* mEsSy * said...

maen ter2 lak.. hahaha..

=P

RaMa2UnGU said...

hahahaha

Nur Su'aidah said...

ngahahahahah! kasihan messi~!!!!

Mohamad Nur Hidayat said...

adess malu dibuatnye

cik shabah said...

abes-abes...messi hilang ke-teruna-an weh!hoho:p

princeduyong said...

hahaha...messi nampak macam suka je...haha

AINA NADIA HAMID said...

hahaha...
candid giler...
smart

PIDUT ASiS said...

habis la keturunan dia terputus di situ..hehehe

faiz said...

huhu...suka suki je wat andaian coach suruh, suka2..hahaha..

Post-post baru faiz!
Newbie pun boleh dapat trafik
Tutorial untuk download tegar
Tutorial menggunakan torrent

Cik Bucken said...

waaattttttttttt???????hahahhaha

kay-N said...

aih~~ >.<

xsenonoh betul~~ nk wat aksi ghey pn jgn laa tyme2 tu kn..hehe

Umie Nadhirah said...

Aduyaiii..HAHA