Tuesday, June 22, 2010

125X125 IKLAN FREE CEPAT!

KOrang perasan x kat sidebar aku belah kanan ade 4 space kosong?? ngeeee 2 untuk korang laaaa..khas untuk korang, so sape yg rase2 sudi nk suruh aku letak banner die kat citu..sudi2 la contact aku.. email, tepon @ dtg je jmpe aku....hahahaha ni num tepun aku 011-21121212 .....skrg aku bg free je..ye la sbb blog aku pun bukan femes mne pun nk letak banner kne bayar kn..hmmm mgkin la kot tp akan dtg bru aku letak harga..hahahahah ade 4 je kotak kosong 2...sape nk boleh bg tau cepat yea...sume aku bg sebulan2 je..ye la sbb aku ade 4 je kotak..org lain pun nk jg rase kotak 2 kn...hehehe...kalo nk bg aku korang nye blog link & url gmbar .....ok?

p/s: bg korang je detail 2 kat kumen kat bawah yea... tenkiu

4 comments:

Azizul Luqman said...

hahaha..,
ingat kan nak bg minum free td... :P

Syukie said...

Saye nak hehehe


Sila lah melawat blog saye :D





banner saye Ade dekat side bar blog belah kanan :P

cik tuan blog ade banner?

marina anakcikbob said...

nak jugak...tp xde bannr..hukhuk,..

adam si kotak kosong said...

i want some, http://bukansaye.blogspot.com/